Ideaal voor de 50-plusser die comfortabel en dicht bij alle noodzakelijke en dagelijkse voorzieningen wil wonen.

Wegens a.s. samenwoning heeft u nu een fantastische kans voor een aantrekkelijke prijs een seniorenwoning te kopen in een rustig en vriendelijk appartementcomplex.

Keurig onderhouden 3-KAMERAPPARTEMENT (2e woonlaag, met Lift), v.v. een berging in de onderbouw. Het appartement maakt deel uit van het gebouw ‘Rozenburgh’, een in 1990 compleet gerenoveerd appartementcomplex in hartje centrum Veenendaal met een eigen gratis parkeerplaats voor het gebouw. Met o.a. een heerlijk lichte woonkamer en afsluitbare serre (inpandig Balkon), beiden v.v. grote beglazing gelegen op het zuiden.

Woonoppervlakte: 90 m².

Indeling:

Begane grond: via een overdekte trapopgang (10 treden) wordt toegang geboden tot de entree van appartementengebouw Rozenburgh. De 1e hal is vrij toegankelijk en voorzien van brievenbussen en een intercomsysteem. Via de 2e afgesloten hal bereikt u de Lift, alsmede het trappenhuis.

2e woonlaag: via een keurige, beschutte galerij die is voorzien van brede glaspanelen en vaste vloerbedekking bereikt u de woning. De ‘voorhal’ van het appartement is voorzien van een meterkast (5 groepen) en biedt via een binnendeur toegang tot de centrale hal, waarvan uit de meeste vertrekken te bereiken zijn.

Het gehele appartement is voorzien van een prachtige drempelloze, onderhoudsvrije houten plankenvloer.

De royale woonkamer (30 m²) biedt een zee aan licht en ruimte door de grote raampartij. Vanuit de woonkamer (via een afsluitbare deur) is de geriefelijke loggia/serre (7.6 m²) te bereiken, de serre heeft 4 grote schuiframen zodat u optimaal kunt genieten van zon en buitenlucht. De woonkamer en loggia zijn gesitueerd op het zuiden en voorzien van elektrisch te bedienen screens.

De keuken (6,2 m²) is gelegen aan de galerijzijde. Hier staat een rechte keuken opgesteld met lichte deurfronten. De keuken is uitgerust met een dubbele spoelbak, 4-pits gaskookplaat met een afzuigkap.

Ook de CV-combiketel (Vaillant VR thermo-COMPACT ’07) is ondergebracht in de keuken, evenals een wasmachine- en vaatwasser aansluiting.

In totaal zijn er 2 slaapkamers aanwezig. De royale ouderslaapkamer aan de voorkant (14.4 m²) biedt ook de mogelijkheid om via een grote glazen schuifpui in de serre of woonkamer te komen.

Slaapkamer 2 (10.5 m²) is gelegen aan de galerijzijde. De mogelijkheid is aanwezig om één van beide slaapkamers bij de woonkamer te trekken.

De badkamer (3.5 m²) is geheel betegeld en uitgerust met een royale douchehoek, alsmede een modern wastafelmeubel met grote spiegel en ingebouwde verlichting.

Tevens is er een separate toiletruimte aanwezig.

Het appartement is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

De unieke centrumlocatie maakt Rozenburgh bijzonder aantrekkelijk voor senioren vanaf 50 jaar die op (korte) loopafstand willen wonen van het centrum. De huidige bewoners zijn sociaal bewogen mensen van Nederlandse afkomst.

In de directe woonomgeving zijn op dit moment nog een aantal bouwactiviteiten gaande, welke zulke resulteren in een positieve opwaardering van de directe woonomgeving (nog meer winkels, sfeervolle stadsgrachten, nieuwe bibliotheek, museum, etc.)

De servicekosten bedragen € 82,– per maand (inclusief servicecontract CV-combiketel).

Prijs: € 187.000 k.k.

Aanvaarding: in overleg * Indicatie: snelle oplevering is mogelijk

Dit appartementencomplex is expliciet voor bewoners vanaf 50 jaar

Informatie: 06 - 234 211 93